Šias brusketas su gvakamole įvertins meksikietiškos virtuvės ir aštrių patiekalų gerbėjai.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Čiabata duona 6 riekelės
- Avokadas 3 vnt.
- Pomidorai 1 vnt.
- Svogūnai ½ vnt.
- Česnakai 1 skiltelė
- Citrinų sultys 2 valg. š.
- Kalendros (šviežios) 1 valg. š.
- Maltos aitriosios paprikos pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
- Druska pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 311 kcal
Baltymai: 20.7 g
Riebalai: 24.25 g
Angliavandeniai: 18.6 g
Paruošimo būdas
- Į dubenį sudėkite avokadų minkštimą, citrinų sultis, svogūną, kalendras, česnaką, druską, pipirus ir aitriąsias paprikas. Viską gerai sumaišykite blenderyje, kad neliktų gumuliukų.
- Pomidorą supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į padažą.
- Duoną apskrudinkite gerai įkaitintoje keptuvėje.
- Ant duonos užtepkite gautą padažą ir pabarstykite pipirais.