Ingredientai
Porcijos: –+
- Čiabata duona 1 vnt.
- Alyvuogių aliejus 80 ml
- Česnakai 2 skiltelės
- Avokadas 2 vnt.
- Fetos sūris 60 g
- Druska pagal skonį
- Petražolės pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 594 kcal
Baltymai: 10.2 g
Riebalai: 41 g
Angliavandeniai: 44.39 g
Paruošimo būdas
- Supjaustykite čiabatą riekelėmis. Padėkite ant kepimo skardos ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
- Pašaukite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 5-7 minutėms.
- Šiek tiek atvėsusią duoną įtrinkite česnaku. Arba susmulkinkite česnaką ir pabarstykite juo čiabatą.
- Supjaustykite avokadų minkštimą gabalėliais. Sutrupinkite fetos sūrį. Išdėliokite juos ant duonos.
- Pagardinkite druska ir papuoškite smulkintomis petražolėmis. Skanaus!