Alyvuogių aliejus - patiekalai ir receptai
Kalorijos ir maistinė vertė (100 g):
0,00 g
Baltymai100,00 g
Riebalai0,00 g
Angliavandeniai884,00
kcalTabule salotos (Tabbouleh) – vienas iš žinomiausių rytietiškos virtuvės patiekalų. Svarbu mokėti teisingai gaminti šias salotas. Ką daryti su žalumynais
Balta žuvis – būtinas sveikos mitybos ingredientas. Joje gausu baltymų ir beveik nėra riebalų, o kartu su daržovėmis ji idealiai tinka pietums ar vakarienei.
Ryškios spalvos lėkštėje – būtent tai, ko reikia šaltą dieną. Lašišoje ir pistacijose gausu sveikų riebalų, o morkos yra puikus karotino ir ląstelienos šaltinis.
Labai paprastos bazinės salotos su vištiena, špinatais ir pomidorais, į kurias galite įdėti ir daugiau ingredientų pagal savo skonį.
Kas gali būti geriau nei skani pica pusryčiams? Ypač kai jai nereikia gaminti tešlos. Pagal šį receptą picą su špinatais ir kiaušiniu pagaminsite vos per 15 minučių.
Udon – tradiciniai japoniški makaronai iš kvietinių miltų, gaminami be kiaušinių. Pridėkite prie jų šiek tiek mėsos, daržovių, prieskonių ir padažų –
Avokaduose ir gražgarstėse yra daug sveikų riebalų ir mineralų, reikalingų organizmui. Lengvą šaltą daržovių sriubą iš šių maisto produktų pagal mūsų receptą
Labai greitas ir paprastas orkaitėje užkeptų smidrų receptas. Tai labai skanus, sveikas ir mažai kalorijų savo sudėtyje turintis garnyras.