Saldžiarūgštė vištiena kinietiškai su ryžiais

Išvirkite ryžius ir pagaminkite saldžiarūgštę vištieną kinietiškai. Tai užims vos 25 minutes, o vakarienė gausis tikrai nuostabi, neįprasta ir labai skani.

Ingredientai
Porcijos: +4
Porcijoje
Kalorijos: 682 kcal
Baltymai: 35.5 g
Riebalai: 18 g
Angliavandeniai: 97.5 g
Gaminimas
25 min.Print
  • Ryžius nuplaukite šaltu vandeniu. Įdėkite į puodą, užpilkite 2 stiklinėmis verdančio vandens, užvirinkite ir virkite 15 minučių ant silpnos ugnies, kol jie suminkštės. Verdant ryžius, įberkite 1 šaukštelį druskos.
  • Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais (maždaug 2×2 cm).
  • Į supjaustytą vištieną įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų, 3 valgomuosius šaukštus kukurūzų krakmolo ir gerai išmaišykite.
  • Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi ir 3-4 min. kepkite vištieną ant didelės ugnies, tada išimkite ją iš keptuvės.
  • Į keptuvę supilkite cukrų, obuolių actą, kečupą, sojų padažą, sezamų aliejų, cukrų, smulkintą česnaką ir užvirinkite gautą mišinį ant vidutinės ugnies.
  • 1 valgomąjį šaukštą kukurūzų krakmolo sumaišykite su 2 valgomaisiais šaukštais vandens, išmaišykite ir supilkite į keptuvę su padažu.
  • Padažą virkite ant labai silpnos ugnies 1 minutę, kol sutirštės.
  • Į padažą sudėkite keptą vištieną ir maišydami kepkite 1-2 minutes ant silpnos ugnies.
  • Saldžiarūgštė vištiena kinietiškai su ryžiais
    Saldžiarūgštę vištieną kinietiškai pabarstykite sezamo sėklomis ir smulkintais svogūnų laiškais. Patiekite su ryžiais. Skanaus!
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 3 assessment, vid. 3.675 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: