5 min.80
Čimičiuri – tai žalias padažas, sugalvotas Argentinoje, tačiau populiarus visoje Lotynų Amerikoje. Čimičiuri padažas tinka bet kokiai mėsai, pagamintai
ŠeimosReceptai.lt
5 min.0
Stir fry, verčiant į lietuvių kalbą, reiškia “kepti maišant”. Tai Azijoje populiari maisto gaminimo technologija, kai wok’
ŠeimosReceptai.lt
5 min.80
Salsa Verde – tai tradicinis itališkas žalias padažas, tinkantis kaip pagardas prie žuvies, mėsos arba daržovių. Taip pat, šį padažą neretai valgo kaip užtepėlę.
ŠeimosReceptai.lt
15 min.20
Alfredo padažas – tai klasikinis itališkas grietinėlės ir sūrio padažas. Legenda pasakoja, kad vieno Romos restorano savininko žmona po gimdymo visiškai
ŠeimosReceptai.lt
5 min.80
Lengvas ir paprastas padažas iš pistacijų ir avokadų, kurį galima pagaminti vos per 5 minutes. Šis receptas tiks ir vegetarams su veganais.
ŠeimosReceptai.lt
15 min.40
Terijaki – tradicinis padažas iš Japonijos. Taip pat, terijakio vardu vadinamas žuvies ir mėsos kepimo būdas, kuriame naudojamas šis padažas.
ŠeimosReceptai.lt
45 min.80
Verčiant į lietuvių kalbą, žodis “marinara” reiškia “jūreivių padažas”. Šį itališką padažą iš pomidorų, svogūnų ir prieskonių sugalvojo
ŠeimosReceptai.lt