Skanūs ir sultingi makaronai su faršu, svogūnais ir česnakais. Labai paprastas ir greitas receptas, makaronus pagaminsite per 30 minučių.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Makaronai Chifferotti (rageliai) 300 g
- Jautienos faršas 600 g
- Svogūnai 1 vnt.
- Česnakai 2 skiltelės
- Pomidorų pasta 2 valg. š.
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 457 kcal
Baltymai: 24 g
Riebalai: 22 g
Angliavandeniai: 39 g
Paruošimo būdas
- Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite daržoves. Sudėkite jautienos faršą ir kepkite 10-12 minučių, mentele sutrupindami gumulėlius.
- Į faršą ir daržoves įpilkite pomidorų pastą, išmaišykite ir gaminkite dar 2 minutes.
- Įpilkite į keptuvę 0,5 puodelio karšto vandens, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir troškinkite 5 minutes.
- Kol gaminamas faršas, išvirkite makaronus pagal nurodymus ant pakuotės. Tada įdėkite išvirtus makaronus į keptuvę su faršu ir gaminkite viską kartu dar 5 minutes.
- Prieš patiekdami makaronus su faršu, galite pabarstyti jas tarkuotu sūriu ir šviežiais žalumynais.