Pomidorų pasta - patiekalai ir receptai
Kalorijos ir maistinė vertė (100 g):
4,30 g
Baltymai0,50 g
Riebalai18,90 g
Angliavandeniai82,00
kcalVirtos krevetės su spanguolių ir bazilikų padažu – tai skanus ir sveikas užkandis, kuriame nėra glitimo ir labai mažai angliavandenių.
Havajietiško stiliaus buritos su vištiena, kumpiu, mocarelos sūriu, jalapenu ir konservuotais ananasais. Kad patiekalas būtų dar skanesnis, kepkite jį grilyje.
Paprastas buritos receptas kiekvienai dienai. Įdarą darysime iš jautienos faršo, ryžių, sūrio, pomidorų, žalumynų ir meksikietiškų prieskonių.
Piemenų pyragas – tai tradicinis patiekalas Airijoje ir Didžiojoje Britanijoje. Pagrindinė šio patiekalo ingredientas – ėriena, tačiau mes
Verčiant į lietuvių kalbą, žodis “marinara” reiškia “jūreivių padažas”. Šį itališką padažą iš pomidorų, svogūnų ir prieskonių sugalvojo
Laikytis pasninko – gana sunki užduotis. Siūlome paįvairinti savo meniu šiais vegetariškais barščiais su neįprastu vyšnių skoniu.
Šiandien gaminsime vegetariškus makaronus iš egzotiškos Irano virtuvės.