Vegetariški barščiai su vyšniomis

Laikytis pasninko – gana sunki užduotis. Siūlome paįvairinti savo meniu šiais vegetariškais barščiais su neįprastu vyšnių skoniu.

Ingredientai
Porcijos: +
Porcijoje

Kalorijos: 200 kcal

Gaminimas
1 val. 30 min. Print
  • Sudėkite burokėlius į foliją ir įdėkite į iš anksto įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę. Kepkite 60 minučių.

  • Palaukite kol burokėliai atvės ir supjaustykite juostelėmis.

  • Baltagūžius kopūstus irgi supjaustykite juostelėmis bei sutarkuokite morkas. Kepkite 5-10 minučių įkaitintoje keptuvėje ant augalinio aliejaus.

  • Išplaukite raugintus kopūstus, išdžiovinkite ir įdėkite į verdantį aliejų keptuvėje.

  • Pridėkite pomidorų pastą ir troškinkite 5-10 minučių. Tada sudėkite visas troškintas daržoves kartu.

  • Pastatykite puodą su vandeniu ant ugnies. Pabarstykite druska, palaukite kol užvirs ir įdėkite troškintas daržoves.

  • Palaukite kol dar kartą užvirs ir sumažinkite ugnį iki minimumo.

  • Įdėkite vyšnias ir įpilkite citrinų sultis. Virkite tol, kol daržovės suminkštės.

  • Pateikiant prie stalo papuoškite šiuos vegetariškus barščius mėtomis.

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: