Džeimio Olivierio žuvienė



Ingredientai
Porcijos: +4
Porcijoje
Kalorijos: 240 kcal
Baltymai: 40.6 g
Riebalai: 3.2 g
Angliavandeniai: 7.4 g


Gaminimas
30 min.Print
  • Susmulkinkite svogūnus, porus, salierus, aitriąsias paprikas ir česnakus. Pomidorus ir žuvį supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Į gilią keptuvę įpilkite alyvuogių aliejų, sudėkite svogūnus, porus, salierus, česnakus ir beveik visas aitriąsias paprikas ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės.
  • Įpilkite į keptuvę vandenį ir vyną, palaukite kol užvirs. Tada sumažinkite ugnį ir virkite, kol daržovės visiškai išvirs.
  • Įdėkite pomidorus, čiobrelių lapelius ir žuvį ir toliau virkite sriubą. Kai žuvis pabals, pridėkite krevetes ir midijas ir troškinkite dar 2 minutes. Midijos turėtų atsiverti. Šis procesas trunka tik kelias minutes. Po to sriubą nukelkite nuo ugnies.
  • Džeimio Olivierio žuvienė
    Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Prieš patiekiant sriubą, įpilkite į ją lašelį alyvuogių aliejaus ir pabarstykite likusiomis aitriosiomis paprikomis. Skanaus!



Šaltinis
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( Dar nėra įvertinimų )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: