Kvapni kopūstų sriuba su kokosų pienu ir imbieru

Neįprasta, bet neįtikėtinai skani kombinacija – kopūstai, morka, imbieras ir česnakas apkepami, užpilami daržovių sultiniu ir kokosų pienu. Virkite iki minkštumo, pagardinkite kalendra ir citrinos sultimis. Sriuba bus švelni, bet turinti charakterį.



Ingredientai
Porcijos: +4


Paruošimo būdas
35 minSpausdinti
  • Keptuvėje arba puode pakepinkite smulkintą svogūną, česnaką ir imbierą.
  • Sudėkite griežinėliais plonai pjaustytą kopūstą ir morką. Trumpai apkepinkite.
  • Supilkite sultinį ir kokosų pieną, užvirkite, sumažinkite ugnį ir virkite apie 15–20 min, kol daržovės suminkštės.
  • Kvapni kopūstų sriuba su kokosų pienu ir imbieru
    Pagardinkite druska, pipirais ir lašeliu citrinos sulčių. Patiekite su šviežia kalendra ar petražolėmis. Skanaus!



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, average 5 from 5 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: