Morkos - patiekalai ir receptai
Kalorijos ir maistinė vertė (100 g):
0,90 g
Baltymai0,20 g
Riebalai9,60 g
Angliavandeniai41,00
kcalRyškios spalvos lėkštėje – būtent tai, ko reikia šaltą dieną. Lašišoje ir pistacijose gausu sveikų riebalų, o morkos yra puikus karotino ir ląstelienos šaltinis.
Kepti ryžiai – gana dažnas Rytų Azijos patiekalų ingredientas. Iš esmės, keptus ryžius geriau gaminti iš vakarykštės vakarienės liekanų.
Siūlau jums susipažinti su šiek tiek supaprastintu burgundiškos jautienos receptu. Šiam receptui tiks ir ne pati brangiausia jautiena, nes po 2 valandų
Šiandien gaminsime orkaitėje užkeptus baklažanus su daržovių bei sūrio įdaru.
Skanūs bei aštrūs lietiniai su jautienos faršo įdaru. Puikiai tiks pietums arba vakarienei.
Piemenų pyragas – tai tradicinis patiekalas Airijoje ir Didžiojoje Britanijoje. Pagrindinė šio patiekalo ingredientas – ėriena, tačiau mes
Šis meksikietiškas ragu iš bolivinių balandų tikrai jums patiks. Patiekalas yra labai skanus ir lengvai gaminamas. Receptas tinka veganams, jame nėra glitimo.
Šis veganiškas morkų pyragas taps vienu iš jūsų mėgstamiausių patiekalų, nes jį labai lengva pagaminti. Kadangi morkos suteikia pakankamai drėgmės, jums
Skani vegetariška daržovių sriuba su pupelėmis ir kukurūzais.
Grikių košė su pievagrybiais ir daržovėmis – tai paprastas, skanus ir mažai kaloringas garnyras, kurį galima pagaminti vos už pusvalandį.