Ingredientai
Porcijos: –+
- Raudonos saldžiosios paprikos 1 vnt.
- Morkos 1 vnt.
- Cukinijos 1 vnt.
- Česnakai 3 skiltelės
- Kuskusas 200 g
- Vanduo 400 ml
- Druska pagal skonį
- Alyvuogių aliejus 4 valg. š.
Porcijoje
Kalorijos: 259 kcal
Baltymai: 4 g
Riebalai: 18 g
Angliavandeniai: 19 g
Paruošimo būdas
- Užvirinkite vandenį. Pagal skonį įpilkite alyvuogių aliejaus ir druskos. Sudėkite kuskusą į beveik verdantį vandenį ir virkite maždaug 30 minučių.
- Morkas supjaustykite mažais kubeliais. Keptuvėje įkaitinkite 4 šaukštus alyvuogių aliejaus, sudėkite morkas ir kepkite ant vidutinės ugnies apie 5-6 minutes.
- Smulkiai supjaustykite papriką ir cukiniją. Sudėkite į keptuvę su morkomis ir kepkite dar apie 5-7 minutes.
- Pridėkite į keptuvę smulkintą česnaką ir kepkite 30 sekundžių.
- Į keptuvę su keptomis daržovėmis sudėkite išvirtą kuskusą, išmaišykite ir patiekite.