Marinuotų pievagrybių ir korėjietiškų morkų salotos

Pievagrybiai marinuojami su lauro lapais, pipirais, česnakais bei krapais ir tampa labai aromatingi. Jie puikiai dera su aštriomis korėjietiškomis morkomis, žalumynais ir svogūnais.

Ingredientai
Porcijos: +5
Porcijoje
Kalorijos: 56 kcal
Baltymai: 2.7 g
Riebalai: 2.1 g
Angliavandeniai: 7 g
Gaminimas
3 val. 0 min.Print
  • Gerai nuplaukite pievagrybius ir sudėkite juos į puodą.
  • Pridėkite cukrų, druską, laurų lapus, susmulkintą česnaką, krapų stiebus, juoduosius ir kvapiuosius pipirus, aliejų, actą ir vandenį.
  • Išmaišykite ir pastatykite puodą ant ugnies. Virkite 5-7 minutes po to kai užvirs.
  • Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite. Tada perkelkite pievagrybius į sietelį, kad nutekėtų marinatas.
  • Marinuotų pievagrybių ir korėjietiškų morkų salotos
    Susmulkinkite svogūną ir petražoles. Pridėkite marinuotus pievagrybius bei korėjietiškas morkas ir išmaišykite.
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 2 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: