Salotos su avokadu, vynuogėmis, gražgarstėmis, riešutais ir ožkos sūriu



Ingredientai
Porcijos: +4
Porcijoje
Kalorijos: 171 kcal
Baltymai: 3 g
Riebalai: 9 g
Angliavandeniai: 23 g


Paruošimo būdas
15 minSpausdinti
  • Avokadą supjaustykite griežinėliais, o svogūną – plonomis juostelėmis. Perpjaukite vynuoges per pusę. Į ingredientus sudėkite gražgarstes, trupintą sūrį ir smulkintus riešutus.
  • Salotos su avokadu, vynuogėmis, gražgarstėmis, riešutais ir ožkos sūriu
    Sumaišykite alyvuogių aliejų, balzaminį actą, medų, druską ir pipirus. Gautą padažą užpilkite ant salotų ir gerai išmaišykite.



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( Įvertinimų nėra )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: