Ingredientai
Porcijos: –+
- Avokadas 1 vnt.
- Rausvieji svogūnai ½ vnt.
- Raudonos vynuogės (be sėklų) 300 g
- Gražgarstės 70 g
- Ožkų sūris 80 g
- Graikiniai riešutai 1 sauja
- Alyvuogių aliejus 80 ml
- Balzaminis actas 3 valg. š.
- Medus 2 valg. š.
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 171 kcal
Baltymai: 3 g
Riebalai: 9 g
Angliavandeniai: 23 g
Paruošimo būdas
- Avokadą supjaustykite griežinėliais, o svogūną – plonomis juostelėmis. Perpjaukite vynuoges per pusę. Į ingredientus sudėkite gražgarstes, trupintą sūrį ir smulkintus riešutus.
- Sumaišykite alyvuogių aliejų, balzaminį actą, medų, druską ir pipirus. Gautą padažą užpilkite ant salotų ir gerai išmaišykite.