Ingredientai
Porcijos: –+
- Kiaušiniai 4 vnt.
- Konservuoti kukurūzai 300 g
- Krabų lazdelės 400 g
- Agurkai 2 vnt.
- Baltagūžiai kopūstai 600 g
- Krapai 2 šakelės
- Majonezas 100 g
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 231 kcal
Baltymai: 10 g
Riebalai: 13 g
Angliavandeniai: 18 g
Paruošimo būdas
- Kiaušinius išvirkite kietai: įdėkite į šaltą vandenį, užvirkite ir virkite 10 minučių, bet ne ilgiau, kad tryniai netaptų pilki.
- Išvirtus kiaušinius užpilkite šaltu vandeniu, nulupkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais.
- Nuplaukite agurkus ir supjaustykite tokio pat dydžio kubeliais.
- Kopūstus supjaustykite kuo smulkiau. Jei kopūstai nėra labai jauni, pasūdykite ir suminkykite rankomis.
- Pašalinkite iš krapų kietus kotelius ir smulkiai supjaustykite.
- Krabų lazdeles supjaustykite tokio pat dydžio kubeliais kaip ir kiaušinius bei agurkus.
- Sumaišykite krabų lazdeles, kiaušinius, agurkus, krapus ir kopūstus. Išpilkite skystį iš kukurūzų ir įdėkite į salotas.
- Įdėkite majonezo ir išmaišykite. Būtinai paragaukite ir pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
- Salotas galite paruošti iš anksto ir pagardinti majonezu prieš patiekiant. Skanaus!