Ingredientai
Porcijos: –+
- Ryžiai (virti) 500 g
- Jautienos faršas 500 g
- Žalios saldžiosios paprikos 200 g
- Raudonos saldžiosios paprikos 200 g
- Svogūnai 1 vnt.
- Česnakai 3 skiltelės
- Pomidorai (konservuoti, savo sultyse) 420 g
- Pomidorų padažas 400 g
- Vištienos sultinys 450 ml
- Mairūnai (džiovinti) ½ arbat. š.
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 285 kcal
Baltymai: 21.5 g
Riebalai: 5 g
Angliavandeniai: 37.5 g
Paruošimo būdas
- Įpilkite alyvuogių aliejų į keptuvę ir gerai apkepkite jame jautienos faršą ant didelės ugnies. Tada pridėkite smulkiai supjaustytą svogūną, susmulkintus česnakus ir supjaustytas paprikas. Kepkite dar 5 minutes ant vidutinės ugnies.
- Perkelkite faršą į puodą, pridėkite konservuotus pomidorus, pomidorų padažą, sultinį, mairūnus, druską ir pipirus. Uždenkite puodą dangteliu ir virkite 30 minučių.
- Įdėkite virtus ryžius į lėkštę ir užpilkite sriuba. Skanaus!