Ingredientai
Porcijos: –+
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Česnakai 3 skiltelės
- Žiediniai kopūstai 1 vnt.
- Vištienos sultinys 1 l
- Čiobreliai 1 valg. š.
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 284 kcal
Baltymai: 9 g
Riebalai: 17 g
Angliavandeniai: 25 g
Paruošimo būdas
- Įpilkite į didelį puodą alyvuogių aliejų ir ant vidutinės ugnies pakepinkite česnaką. Procesas turi užtrukti 2-3 minutes, kol česnakas taps auksinis. Išimkite jį iš puodo ir atidėkite.
- Į tą patį puodą sudėkite žiedinius kopūstus, atskirtus į žiedynais, įpilkite vištienos sultinį, sudėkite čiobrelius, druską ir pipirus. Troškinkite sriubą, kol žiediniai kopūstai taps minkšti (15-20 minučių).
- Sriubą iš puodo perpilkite į trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Prieš nešant prie stalo, papuoškite česnaku ir paskaninkite alyvuogių aliejumi.