Trinta žiedinių kopūstų sriuba su česnakais



Ingredientai
Porcijos: +4
Porcijoje
Kalorijos: 284 kcal
Baltymai: 9 g
Riebalai: 17 g
Angliavandeniai: 25 g


Paruošimo būdas
30 minSpausdinti
  • Įpilkite į didelį puodą alyvuogių aliejų ir ant vidutinės ugnies pakepinkite česnaką. Procesas turi užtrukti 2-3 minutes, kol česnakas taps auksinis. Išimkite jį iš puodo ir atidėkite.
  • Į tą patį puodą sudėkite žiedinius kopūstus, atskirtus į žiedynais, įpilkite vištienos sultinį, sudėkite čiobrelius, druską ir pipirus. Troškinkite sriubą, kol žiediniai kopūstai taps minkšti (15-20 minučių).
  • Trinta žiedinių kopūstų sriuba su česnakais
    Sriubą iš puodo perpilkite į trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Prieš nešant prie stalo, papuoškite česnaku ir paskaninkite alyvuogių aliejumi.



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, average 5 from 5 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: