Kalendros - patiekalai ir receptai
Kalorijos ir maistinė vertė (100 g):
2,10 g
Baltymai0,50 g
Riebalai3,70 g
Angliavandeniai23,00
kcalPaprastas buritos receptas kiekvienai dienai. Įdarą darysime iš jautienos faršo, ryžių, sūrio, pomidorų, žalumynų ir meksikietiškų prieskonių.
Labai skani troškinta vištiena su brokoliais pietums arba vakarienei. Vištienos gabaliukai troškinami česnakų ir kokosų pieno padaže, kas suteikia šiam
Čimičiuri – tai žalias padažas, sugalvotas Argentinoje, tačiau populiarus visoje Lotynų Amerikoje. Čimičiuri padažas tinka bet kokiai mėsai, pagamintai
Salsa Verde – tai tradicinis itališkas žalias padažas, tinkantis kaip pagardas prie žuvies, mėsos arba daržovių. Taip pat, šį padažą neretai valgo kaip užtepėlę.
Lengvas ir paprastas padažas iš pistacijų ir avokadų, kurį galima pagaminti vos per 5 minutes. Šis receptas tiks ir vegetarams su veganais.
Galbūt kam nors tai skambės keistai, tačiau bananai ir agurkai – puikus derinys salotoms. O žemės riešutai, kokosų drožlės ir citrinų sultys suteiks
Jeigu iš anksto nupirksite salsa padažą parduotuvėje, šis čili troškinys bus pagamintas vos per 15 minučių.
Šį patiekalą lengvai galima įsivaizduoti kokio nors viduržemio jūros virtuvės restorano meniu. Bet mes papasakosime, kaip pagaminti šias aštrias krevetes
Buritos – tai tradiciniai meksikietiški užkandžiai, gaminami iš tortilijų su įvairiais įdarais.
Gaminame traškius vištienos nuggets kepsnelius su bolivinėmis balandomis ir avokado padažu.
Dar vienas gvakamolės receptas. Iš tikrųjų, tai net ne visai užtepėlė, o visavertis patiekalas, kuriame yra daug baltymų ir angliavandenių.
Jeigu nemėgstate aštrių patiekalų, ši užtepėlė iš avokadų ir citrusinių jums tikrai patiks.