Paprastas buritos receptas, kurį gaminsime su vištiena, ryžiais ir kitais ingredientais, likusiais šaldytuve po vakarienės. Kalendros, romaninės salotos ir citrinų sultys suteiks patiekalui gaivumo, o salsos padažas – pikantiško skonio.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Tortilijos 4 vnt.
- Vištienos filė 300 g
- Konservuotos raudonos pupelės 1 skardinė
- Romaninės salotos 50 g
- Ryžiai 100 g
- Grietinė 120 g
- Kalendros (šviežios) 10 g
- Citrinos ½ vnt.
- Salsa padažas 5 valg. š.
Porcijoje
Kalorijos: 280 kcal
Paruošimo būdas
- Išvirkite ryžius taip, kaip nurodyta instrukcijoje ant pakuotės.
- Supjaustykite vištieną nedideliais gabaliukais ir apkepkite keptuvėje.
- Dubenyje sumaišykite išvirtus ryžius, citrinos sultis, kalendras, apkeptą vištieną ir konservuotas pupeles. Gerai išmaišykite.
- Gautą įdarą sudėkite ant tortilijos krašto, pridėkite salsos padažą, romanines salotas ir grietinę.
- Lėtai suvyniokite tortiliją ir perpjaukite gautą buritą per pusę. Pakartokite tą patį su likusiomis tortilijomis. Skanaus!