Šie gardūs pievagrybiai gaminami baltajame vyne ir alyvuogių aliejuje, o česnakai ir kajeno paprikos suteikia jiems aštrų ir pikantišką skonį. Česnakiniai pievagrybiai ispaniškai gali būti patiekiami kaip užkandis arba kaip garnyras prie pagrindinio patiekalo.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Pievagrybiai 500 g
- Česnakai 5 skiltelės
- Kajeno paprikos 2 vnt.
- Alyvuogių aliejus 120 ml
- Baltasis sausas vynas 80 ml
- Druska pagal skonį
- Žalumynai pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 276 kcal
Baltymai: 5.75 g
Riebalai: 31.20 g
Angliavandeniai: 2.34 g
Paruošimo būdas
- Išplaukite pievagrybius, išvalykite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Susmulkinkite česnaką ir kajeno paprikas.
- Įkaitinkite keptuvėje ant vidutinės ugnies alyvuogių aliejų. Suberkite paprikas ir česnaką, o po minutės sudėkite pievagrybius su vynu ir žiupsneliu druskos.
- Kepkite 7-10 minučių, retkarčiais maišydami.
- Paruoštus pievagrybius iš karto perkelkite į lėkštę, šiek tiek pasūdykite ir patiekite su smulkintais žalumynais.