Česnakiniai pievagrybiai ispaniškai

Šie gardūs pievagrybiai gaminami baltajame vyne ir alyvuogių aliejuje, o česnakai ir kajeno paprikos suteikia jiems aštrų ir pikantišką skonį. Česnakiniai pievagrybiai ispaniškai gali būti patiekiami kaip užkandis arba kaip garnyras prie pagrindinio patiekalo.

Ingredientai
Porcijos: +4
Porcijoje
Kalorijos: 276 kcal
Baltymai: 5.75 g
Riebalai: 31.20 g
Angliavandeniai: 2.34 g
Gaminimas
15 min.Print
  • Išplaukite pievagrybius, išvalykite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Susmulkinkite česnaką ir kajeno paprikas.
  • Įkaitinkite keptuvėje ant vidutinės ugnies alyvuogių aliejų. Suberkite paprikas ir česnaką, o po minutės sudėkite pievagrybius su vynu ir žiupsneliu druskos.
  • Kepkite 7-10 minučių, retkarčiais maišydami.
  • Česnakiniai pievagrybiai ispaniškai - gaminimas
    Paruoštus pievagrybius iš karto perkelkite į lėkštę, šiek tiek pasūdykite ir patiekite su smulkintais žalumynais.
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: