Daržovių karis su avinžirniais



Ingredientai
Porcijos: +4
Porcijoje
Kalorijos: 181 kcal
Baltymai: 8.6 g
Riebalai: 4.6 g
Angliavandeniai: 29.8 g


Gaminimas
25 min.Print
  • Įkaitinkite aliejų keptuvėje ant vidutinės ugnies. Pusžiedžiais supjaustykite svogūnus ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Aitriąją papriką perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklas ir smulkiai supjaustykite.
  • Pridėkite prie svogūnų aitriąją papriką, maltą kuminą, smulkiai supjaustytą česnaką, maltą kalendrą ir ciberžolę. Gerai išmaišykite ir kepkite dar minutę.
  • Žiedinį kopūstą supjaustykite žiedynais. Per pusę perpjautus pomidorus ir žiedinius kopūstus sudėkite į keptuvę ir užpilkite vandeniu. Užvirkite, sumažinkite ugnį ir virkite uždengę dangčiu maždaug 6 minutes. Sudėkite avinžirnius ir šparagines pupeles ir troškinkite po dangčiu dar apie 3 minutes.
  • Daržovių karis su avinžirniais
    Pridėkite smulkintus žalumynus, druską, pipirus ir išmaišykite. Karį patiekite su ryžiais arba kitu pasirinktu garnyru.



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( Dar nėra įvertinimų )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: