Žuvies ir kalmarų troškinys su avinžirniais

Šis žuvies, kalmarų ir avinžirnių troškinys turi savo sudėtyje labai daug baltymų, yra labai skanus ir gaminamas vos per pusvalandį.





Paruošimo būdas
30 minSpausdinti
  • Žuvies ir kalmarų troškinys su avinžirniais
    Supjaustykite svogūnus ir saldžiąsias paprikas pusžiedžiais. Tada apkepkite alyvuogių aliejuje iki minkštumo. Pridėkite džiovintą rozmariną ir smulkiai supjaustytą česnaką. Kepkite dar 30 sekundžių, o tada įpilkite baltą vyną.
  • Kai daugmaž pusė vyno išgaruos, įdėkite konservuotus pomidorus ir gaminkite, kol pavirs vientisu padažu. Galite pagreitinti procesą sutraiškant pomidorus mediniu šaukštu.
  • Įpilkite vandenį, pasūdykite ir įdėkite konservuotus avinžirnius.
  • Žuvies ir kalmarų troškinys su avinžirniais
    Šiam troškiniui tiks bet kokios baltos žuvies filė, pavyzdžiui, menkių. Filę supjaustykite vidutiniais gabaliukais ir dėkite į puodą. Ten pat dėkite ir žiedais supjaustytus kalmarus.
  • Uždenkite puodą dangteliu ir troškinkite ant vidutinės ugnies 10-12 minučių.
  • Žuvies ir kalmarų troškinys su avinžirniais
    Prieš nešant prie stalo, galite pagardinti troškinį kaparėliais ir šviežiomis petražolėmis.



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, average 5 from 5 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: