Pievagrybių ir šparaginių pupelių troškinys



Ingredientai
Porcijos: +4


Paruošimo būdas
35 minSpausdinti
  • Įpilkite į puodą vieną šaukštą alyvuogių aliejaus ir apkepkite jame smulkiai supjaustytus svogūnus (2-3 minutes).
  • Susmulkinkite česnakus, šparagines pupeles, paprikas ir pievagrybius. Įdėkite į puodą ir kaitinkite 3-4 minutes.
  • Pagardinkite viską maltomis paprikomis ir čiobreliais bei įpilkite sojų padažą.
  • Pievagrybių ir šparaginių pupelių troškinys
    Atskirai sumaišykite grietinėlę, grietinę ir krakmolą. Po truputį pilkite gautą mišinį į puodą, nuolat maišydami. Troškinkite 10-15 minučių. Pagardinkite
    druska, pipirais ir Tabasco padažu. Tada įdėkite smulkintus krapus ir viską sumaišykite. Skanaus!



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, average 5 from 5 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: