Ingredientai
Porcijos: –+
- Pievagrybiai 500 g
- Šparaginės pupelės 300 g
- Svogūnai 2 vnt.
- Česnakai 2 skiltelės
- Raudonos saldžiosios paprikos 2 vnt.
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Maltos aitriosios paprikos 2 arbat. š.
- Čiobreliai ¼ arbat. š.
- Sojų padažas 1 valg. š.
- Grietinėlė 100 ml
- Grietinė 100 ml
- Bulvių krakmolas 1 valg. š.
- Druska ½ arbat. š.
- Malti juodieji pipirai ¼ arbat. š.
- Tabasko padažas 6 lašeliai
- Krapai (smulkinti) 2 valg. š.
Paruošimo būdas
- Įpilkite į puodą vieną šaukštą alyvuogių aliejaus ir apkepkite jame smulkiai supjaustytus svogūnus (2-3 minutes).
- Susmulkinkite česnakus, šparagines pupeles, paprikas ir pievagrybius. Įdėkite į puodą ir kaitinkite 3-4 minutes.
- Pagardinkite viską maltomis paprikomis ir čiobreliais bei įpilkite sojų padažą.
- Atskirai sumaišykite grietinėlę, grietinę ir krakmolą. Po truputį pilkite gautą mišinį į puodą, nuolat maišydami. Troškinkite 10-15 minučių. Pagardinkite
druska, pipirais ir Tabasco padažu. Tada įdėkite smulkintus krapus ir viską sumaišykite. Skanaus!