Maltos aitriosios paprikos - patiekalai ir receptai
Kalorijos ir maistinė vertė (100 g):
13,50 g
Baltymai14,30 g
Riebalai49,70 g
Angliavandeniai282,00
kcalBeveik dvi dešimtys aminorūgščių, B ir C grupės vitaminai, kalcis, geležis, fosforas ir sočiosios riebalų rūgštys – būtent dėl šių naudingų savybių
Ryškios spalvos lėkštėje – būtent tai, ko reikia šaltą dieną. Lašišoje ir pistacijose gausu sveikų riebalų, o morkos yra puikus karotino ir ląstelienos šaltinis.
Orkaitėje užkepta lašiša su ryžiais ir briuseliniais kopūstais.
Dar vienas receptas meksikietiškos virtuvės gerbėjams. Šį kartą parodysime, kaip gaminami tako burgeriai. Gvakamolė – tai tradicinė meksikietiška
Skanūs bei aštrūs lietiniai su jautienos faršo įdaru. Puikiai tiks pietums arba vakarienei.
Tradicinis meksikietiškas buritos su jautienos faršu, konservuotomis pupelėmis ir pomidorais.
Čimičiuri – tai žalias padažas, sugalvotas Argentinoje, tačiau populiarus visoje Lotynų Amerikoje. Čimičiuri padažas tinka bet kokiai mėsai, pagamintai
Skani vegetariška daržovių sriuba su pupelėmis ir kukurūzais.
Gaminame traškius vištienos nuggets kepsnelius su bolivinėmis balandomis ir avokado padažu.