Ingredientai
Porcijos: –+
- Vištienos krūtinėlė 400 g
- Rausvieji svogūnai 1 vnt.
- Svogūnai 1 vnt.
- Pomidorų pasta 1 valg. š.
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Majonezas 1 valg. š.
- Garstyčios (dižono) 1 valg. š.
- Parmezano sūris (trintas) 2 valg. š.
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
- Maltos aitriosios paprikos pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 471 kcal
Baltymai: 55 g
Riebalai: 26 g
Angliavandeniai: 7 g
Paruošimo būdas
- Keptuvėje ant didelės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų.
- Supjaustykite svogūnus.
- Sudėkite svogūnus į keptuvę ir kepkite 1-2 minutes. Tada išmaišykite ir sumažinkite ugnį iki vidutinės.
- Į svogūnus įpilkite pomidorų pastą. Išmaišykite.
- Po 1 minutės įdėkite į keptuvę vištienos krūtinėles ir kepkite 3-4 minutes.
- Įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir aitriųjų paprikų.
- Sumaišykite majonezą ir garstyčias padažui.
- Apverskite vištienos krūtinėles ir ant viršaus sudėkite kepintus svogūnus. Pabarstykite tarkuotu parmezano sūriu. Šiek tiek sumažinkite ugnį.
- Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite dar 7-8 minutes.
- Dėkite vištienos krūtinėles į lėkštes ir patiekite su padažu. Skanaus!