Užkepta lašiša su morkomis ir pistacijomis

Ryškios spalvos lėkštėje – būtent tai, ko reikia šaltą dieną. Lašišoje ir pistacijose gausu sveikų riebalų, o morkos yra puikus karotino ir ląstelienos šaltinis. Orkaitėje užkepta lašiša su morkomis ir pistacijomis – paprastas, sveikas ir skanus patiekalas.

Ingredientai
Porcijos: +3
Porcijoje
Kalorijos: 420 kcal
Baltymai: 34 g
Riebalai: 20 g
Angliavandeniai: 26 g
Gaminimas
35 min.Print
  • Gerai išplaukite lašišą bei morkas.
  • Paruoškite marinatą: dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, susmulkintą česnaką, klevų sirupą ir aitriąsias paprikas.
  • Dalį marinato sutepkite lašišą, o likusiu mišiniu užpilkite morkas.
  • Lašišą ir morkas sudėkite į kepimo skardą, pabarstykite žuvį susmulkintomis pistacijomis.
  • Supjaustykite svogūną bei citriną ir padėkite ant viršaus.
  • Užkepta lašiša su morkomis ir pistacijomis
    Kepkite patiekalą iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių. Skanaus!
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: