Sojų padažas - patiekalai ir receptai
Kalorijos ir maistinė vertė (100 g):
10,50 g
Baltymai0,10 g
Riebalai5,60 g
Angliavandeniai60,00
kcalUdon – tradiciniai japoniški makaronai iš kvietinių miltų, gaminami be kiaušinių. Pridėkite prie jų šiek tiek mėsos, daržovių, prieskonių ir padažų –
Kepti ryžiai – gana dažnas Rytų Azijos patiekalų ingredientas. Iš esmės, keptus ryžius geriau gaminti iš vakarykštės vakarienės liekanų.
Užkeptos vištienos krūtinėlės pikantiškame persikų padaže su ryžiais, anakardžių riešutais, svogūnų laiškais ir kalendromis. Labai skanus ir nesudėtingas
Šis vegetariškas lavašas su žalumynais, avokadu ir bolivine balanda – puikus užkandis, kuris padės papildyti energijos atsargas ir nepakenks jūsų figūrai.
Labai traškus, saldus ir aštrus užkandis iš užkeptų žiedinių kopūstų su saldžiarūgščiu granatų padažu.
Šis jautienos ir brokolių troškinio su stir fry padažu receptas yra labai lengvas, o pagaminti jį užtruks vos 30 minučių. Patiekalas puikiai tinka vakarienei.
Stir fry, verčiant į lietuvių kalbą, reiškia “kepti maišant”. Tai Azijoje populiari maisto gaminimo technologija, kai wok’
Terijaki – tradicinis padažas iš Japonijos. Taip pat, terijakio vardu vadinamas žuvies ir mėsos kepimo būdas, kuriame naudojamas šis padažas.
Įdomios moliūgų salotos su keptu tofu sūriu, kurios puikiai tiks tiems, kas laikosi pasninko.