Sojų padažas, kečupas ir kepti svogūnų laiškai suteikia šiai kiaušinienei sodraus skonio.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Kiaušiniai 4 vnt.
- Svogūnų laiškai 3 vnt.
- Pomidorai 3 vnt.
- Saulėgrąžų aliejus 2 valg. š.
- Sojų padažas 2 arbat. š.
- Kečupas 1 arbat. š.
- Druska pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 300 kcal
Baltymai: 16.2 g
Riebalai: 22.3 g
Angliavandeniai: 7.7 g
Paruošimo būdas
- Kiaušinius suplakite su žiupsneliu druskos. Įkaitinkite keptuvę ant didelės ugnies ir įpilkite vieną šaukštą aliejaus.
- Supilkite kiaušinius į keptuvę. Kai kiaušiniai apačioje sukrekės, šiek tiek pamaišykite juos, kad apkeptų iš visų pusių.
- Kiaušinius perkelkite į lėkštę. Sukapokite svogūnus. Pomidorus supjaustykite dideliais griežinėliais arba gabalėliais.
- Keptuvėje įkaitinkite dar vieną šaukštą aliejaus ir kepkite svogūnus 30-60 sekundžių.
- Sudėkite pomidorus ir išmaišykite. Į šonus lėtai supilkite sojų padažą. Įpilkite kečupo ir druskos. Maišydami kepkite 1-2 minutes. Pomidorai turėtų paleisti sultis.
- Vėl įdėkite kiaušinius į keptuvę, viską greitai ir kruopščiai išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies. Skanaus!