Kiniška kiaušinienė su pomidorais

Sojų padažas, kečupas ir kepti svogūnų laiškai suteikia šiai kiaušinienei sodraus skonio.

Ingredientai
Porcijos: +2
Porcijoje
Kalorijos: 300 kcal
Baltymai: 16.2 g
Riebalai: 22.3 g
Angliavandeniai: 7.7 g
Paruošimo būdas
7 minSpausdinti
  • Kiaušinius suplakite su žiupsneliu druskos. Įkaitinkite keptuvę ant didelės ugnies ir įpilkite vieną šaukštą aliejaus.
  • Supilkite kiaušinius į keptuvę. Kai kiaušiniai apačioje sukrekės, šiek tiek pamaišykite juos, kad apkeptų iš visų pusių.
  • Kiaušinius perkelkite į lėkštę. Sukapokite svogūnus. Pomidorus supjaustykite dideliais griežinėliais arba gabalėliais.
  • Keptuvėje įkaitinkite dar vieną šaukštą aliejaus ir kepkite svogūnus 30-60 sekundžių.
  • Sudėkite pomidorus ir išmaišykite. Į šonus lėtai supilkite sojų padažą. Įpilkite kečupo ir druskos. Maišydami kepkite 1-2 minutes. Pomidorai turėtų paleisti sultis.
  • Kiniška kiaušinienė su pomidorais
    Vėl įdėkite kiaušinius į keptuvę, viską greitai ir kruopščiai išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies. Skanaus!
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( Įvertinimų nėra )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: