Svogūnų laiškai - patiekalai ir receptai
Kalorijos ir maistinė vertė (100 g):
1,00 g
Baltymai0,50 g
Riebalai5,70 g
Angliavandeniai27,00
kcalTeksaso kiaušinienė su jautiena, naminėmis dešrelėmis ir daržovėmis.
Udon – tradiciniai japoniški makaronai iš kvietinių miltų, gaminami be kiaušinių. Pridėkite prie jų šiek tiek mėsos, daržovių, prieskonių ir padažų –
Pievagrybiuose gausu baltymų ir B grupės vitaminų. Paprastai jie patiekiami kepti arba virti, tačiau nusprendėme pakeisti šias tradicijas ir užkepsime
Kepti ryžiai – gana dažnas Rytų Azijos patiekalų ingredientas. Iš esmės, keptus ryžius geriau gaminti iš vakarykštės vakarienės liekanų.
Gaminame tradicinius lietuviškus šaltibarščius su virtomis bulvėmis.
Užkeptos vištienos krūtinėlės pikantiškame persikų padaže su ryžiais, anakardžių riešutais, svogūnų laiškais ir kalendromis. Labai skanus ir nesudėtingas
Užkepti načos su sūrio padažu – skanus karštas užkandis, kuris gali pakeisti bulvių traškučius. Receptą galima laisvai modifikuoti priklausomai nuo
Jeigu mėgstate jūros gerybes, šis omletas jums tikrai patiks. 10-15 minučių – ir jūsų pusryčiai pagaminti.
Skanios lęšių ir vyšninių pomidorų salotos. Lengvas ir greitas receptas, puikiai tinkantis vegetarams bei veganams.