Orkaitėje užkepti česnakiniai pievagrybiai

Pievagrybiuose gausu baltymų ir B grupės vitaminų. Paprastai jie patiekiami kepti arba virti, tačiau nusprendėme pakeisti šias tradicijas ir užkepsime pievagrybius su česnakais ir svogūnų laiškais orkaitėje.



Ingredientai
Porcijos: +2


Gaminimas
30 min.Print
  • Orkaitėje užkepti česnakiniai pievagrybiai
    Nuplaukite ir nusausinkite pievagrybius. Stambius grybus supjaustykite pusėmis, mažus palikite kaip yra.
  • Orkaitėje užkepti česnakiniai pievagrybiai
    Smulkiai supjaustykite česnaką ir svogūnų laiškus.
  • Orkaitėje užkepti česnakiniai pievagrybiai
    Kepimo formoje sumaišykite pievagrybius, susmulkintą česnaką ir svogūnus, aliejų, druską ir pipirus. Gerai viską išmaišykite.
  • Orkaitėje užkepti česnakiniai pievagrybiai
    Ant viršaus padėkite nedidelius sviesto kubelius.
  • Orkaitėje užkepti česnakiniai pievagrybiai
    Padekite kepimo formą į iki 230 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 minučių, kartais maišant.
  • Orkaitėje užkepti česnakiniai pievagrybiai
    Užkeptus česnakinius pievagrybius valgykite su žalumynais arba skrudinta duona.



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 2 assessment, vid. 4.55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: