Japoniški UDON makaronai su vištiena

Udon – tradiciniai japoniški makaronai iš kvietinių miltų, gaminami be kiaušinių. Pridėkite prie jų šiek tiek mėsos, daržovių, prieskonių ir padažų – ir gausite skanų sotų patiekalą vakarienei. Šiandien papasakosime kaip gaminami Udon makaronai su vištiena, raudonosiomis saldžiosiomis paprikomis, žalumynais ir sojų padažu.



Ingredientai
Porcijos: +4
Porcijoje
Kalorijos: 500 kcal


Paruošimo būdas
20 minSpausdinti
  • Išvirkite vištienos krūtinėles ir supjaustykite mažais gabalėliais.
  • UDON makaronus išvirkite pagal instrukciją ant pakuotės.
  • Sumaišykite keptuvėje sojų padažą, ryžių acta ir šiek tiek vandens.
  • Pridėkite virtus vištienos gabalėlius, tarkuotus imbiero šaknis ir alyvuogių aliejų. Troškinkite 5-7 minutes.
  • Pridėkite išvirtus UDON makaronus, gerai viską sumaišykite ir dėkite į lėkštes.
  • Japoniški UDON makaronai su vištiena
    Kiekvieną porciją pabarstykite smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais ir bazilikais. Skanaus!



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, average 5 from 5 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: