Bazilikai - patiekalai ir receptai
Kalorijos ir maistinė vertė (100 g):
3,20 g
Baltymai0,60 g
Riebalai2,70 g
Angliavandeniai23,00
kcalVirtos krevetės su spanguolių ir bazilikų padažu – tai skanus ir sveikas užkandis, kuriame nėra glitimo ir labai mažai angliavandenių.
Klasikinis prancūziškas omletas su daržovėmis bus paprastais, bet labai skaniais pusryčiais.
Veganiškų frikadelių iš avinžirnių ir cukinijų receptas. Šios frikadelės puikiai tinka prie makaronų. Šis patiekalas yra be glitimo. Marinaros padažą galima
Verčiant į lietuvių kalbą, žodis “marinara” reiškia “jūreivių padažas”. Šį itališką padažą iš pomidorų, svogūnų ir prieskonių sugalvojo
Skanios salotos su farfalle makaronais, šparaginėmis pupelėmis ir žaliosiomis alyvuogėmis.
Gaminame veganišką spagečių pastą su brokoliais, pievagrybiais ir pesto padažu.
Įdomios moliūgų salotos su keptu tofu sūriu, kurios puikiai tiks tiems, kas laikosi pasninko.
Šios paprastos ir labai skanios bolivinių balandų salotos su apelsinu ir spanguolėmis puikiai tinka pietums. Pagaminkite jas iš anksto ir paimkite su savimi
Karšti sumuštiniai iš prancūziško batono, burokėlių ir bazilikų.