Brusketos su tunu ir pomidorais

Alyvuogės ir vyno actas puikiai papildo tuną ir šviežias daržoves. Šios brusketos gaminamos greitai ir lengvai, o rezultatas – labai skanus.

Ingredientai
Porcijos: +5
Porcijoje
Kalorijos: 128 kcal
Baltymai: 10.4 g
Riebalai: 3.4 g
Angliavandeniai: 13 g
Gaminimas
20 min.Print
  • Sutepkite batono riekeles alyvuogių aliejumi ir sudėkite ant kepimo skardos. Pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 8-10 minučių.
  • Tuo tarpu konservuotą tuną susmulkinkite šakute. Pomidorus ir alyvuoges supjaustykite į nedidelius gabalėlius. Susmulkinkite dalį bazilikų.
  • Sumaišykite paruoštus ingredientus su vyno actu ir druska.
  • Leiskite batono riekelėms šiek tiek atvėst ir įtrinkite jas česnaku.
  • Brusketos su tunu ir pomidorais
    Ant kiekvienos riekelės padėkite žuvies mišinį ir papuoškite likusiais bazilikais.
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 2 assessment, vid. 45 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: