Brusketos su keptais pievagrybiais

Šias brusketas su keptais pievagrybiais pagaminsite vos per pusvalandį. Jei norite, kad jų skonis būtų švelnesnis, duoną patepkite varškės sūriu.

Ingredientai
Porcijos: +4
Porcijoje
Kalorijos: 377 kcal
Baltymai: 13 g
Riebalai: 12 g
Angliavandeniai: 51 g
Paruošimo būdas
25 minSpausdinti
  • Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais, o svogūną – pusžiedžiais. Smulkiai supjaustykite česnaką ir petražoles.
  • Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų. Pakepinkite svogūnus 3-4 minutes, kol suminkštės.
  • Įmaišykite pievagrybius ir kepkite, kol išgaruos drėgmė, 6-8 minutes. Suberkite petražoles, druską, pipirus, čiobrelius ir išmaišykite. Nuimkite nuo ugnies ir šiek tiek atvėsinkite.
  • Brusketos su keptais pievagrybiais
    Supjaustykite čiabatos duoną riekelėmis ir apkepkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių per 2-3 minutes. Sudėkite ant duonos riekelių iškeptus pievagrybius.
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( Įvertinimų nėra )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: