Brusketos su rikotos sūriu, žirneliais ir ridikėliais

Puikus traškios duonos, pikantiškų šviežių daržovių, kreminio sūrio ir švelnios tyrės derinys.

Ingredientai
Porcijos: +10
Porcijoje
Kalorijos: 198 kcal
Baltymai: 7.6 g
Riebalai: 9.4 g
Angliavandeniai: 21 g
Paruošimo būdas
40 minSpausdinti
  • Smulkia tarka nuimkite nuo citrinos žievelę, tada išspauskite sultis. Smulkiai sukapokite mėtas.
  • Į puodą su verdančiu vandeniu suberkite cukrų ir įdėkite žaliuosius žirnelius, virkite 2-4 minutes, kol žirneliai suminkštės. Tada perkoškite per sietelį ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Sudėkite kartu žaliuosius žirnelius, citrinos sultis, mėtas ir 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Viską suplakite blenderiu iki vientisos masės.
  • Susmulkinkite ožkos sūrį, kruopščiai sumaišykite jį su rikotos sūriu ir citrinos žievele bei pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
  • Nulupkite česnaką. Ridikėlius supjaustykite plonais griežinėliais.
  • Supjaustykite čiabatos duoną riekelėmis, apšlakstykite likusiu alyvuogių aliejumi ir kepkite keptuvėje 1-2 minutes iš kiekvienos pusės, iki auksinės spalvos.
  • Brusketos su rikotos sūriu, žirneliais ir ridikėliais
    Duonos riekeles įtrinkite česnaku ir sutepkite plonu sluoksniu sūrio mišinio, ant viršaus uždėkite žirnelių tyrelę ir ridikėlių griežinėlius. Skanaus!
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, average 5 from 5 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: