Brusketa su persikais

Šiame užkandyje puikiai suderinti sultingi saldūs vaisiai, švelnus ožkos sūris, kvapnus medus ir žalumynai.

Ingredientai
Porcijos: +10
Porcijoje
Kalorijos: 150 kcal
Baltymai: 5.6 g
Riebalai: 6 g
Angliavandeniai: 16.38 g
Gaminimas
25 min.Print
  • Prancūzišką batoną supjaustykite riekelėmis. Iš abiejų pusių patepkite alyvuogių aliejumi ir dėkite ant kepimo skardos. Pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę maždaug 15 minučių.
  • Persikus supjaustykite dideliais gabaliukais. Bazilikus ir čiobrelius sukapokite.
  • Brusketa su persikais
    Patepkite prancūziško batono riekeles ožkos sūriu. Ant viršaus sudėkite persikus, pabarstykite druska, pipirais ir žalumynais. Ant viršaus užpilkite medaus pagal skonį. Skanaus!
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 2 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: