Apskrudinta duona, švelnus sūris, daržovės, kvapnūs bazilikai ir pesto padažas – nuostabus derinys, kuris nepaliks abejingų.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Prancūziškas batonas 6 riekelės
- Mocarelos sūris 200 g
- Pomidorai (vyšniniai) 12 vnt.
- Alyvuogės (juodos, be kauliukų) 10 vnt.
- Pesto padažas 6 arbat. š.
- Bazilikai 2 šakelės
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
- Raudonėliai (džiovinti) pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 280 kcal
Baltymai: 16 g
Riebalai: 15 g
Angliavandeniai: 21 g
Paruošimo būdas
- Paskrudinkite prancūzišką batoną sausoje keptuvėje arba įkaitintoje orkaitėje. Kad skonis būtų gardesnis, galite įtrinti česnaku.
- Ant karšto batono padėkite mocarelos sūrį, kad jis šiek tiek išsilydytų.
- Pomidorus supjaustykite ketvirčiais, o alyvuoges – žiedais. Padėkite ant mocarelos.
- Pabarstykite druska ir džiovintais raudonėliais. Ant kiekvienos brusketos padėkite šiek tiek pesto padažo ir bazilikų lapelių. Skanaus!