Brusketos su karamelizuotais svogūnais

Net ir iš paprasčiausių maisto produktų galima pagaminti išties išskirtinį patiekalą. Puikus pavyzdys – šios gardžios brusketos su karamelizuotais svogūnais.

Ingredientai
Porcijos: +5
Porcijoje
Kalorijos: 319 kcal
Baltymai: 6.4 g
Riebalai: 12.9 g
Angliavandeniai: 44.5 g
Gaminimas
40 min.Print
  • Nulupkite svogūną ir supjaustykite plonais pusžiedžiais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą.
  • Pakepinkite svogūnus 5-7 minutes ant silpnos ugnies. Tada suberkite druską, cukrų, actą ir čiobrelius. Maišydami gaminkite dar 10-12 minučių. Atvėsinkite.
  • Prancūzišką batoną supjaustykite griežinėliais ir apkepkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol apskrus.
  • Brusketos su karamelizuotais svogūnais
    Ant batono riekelių sudėkite svogūnus, o ant viršaus – varškės sūrio. Skanaus!
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 2 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: