Karamelizuoti svogūnai

Karamelizuoti svogūnai – tai paprastas ir skanus užkandis tiems, kam nusibodo įprastos salotos. Karamelizuotus svogūnus galima valgyti su bet kokią kruopų košę.

Ingredientai
Porcijos: +
Gaminimas
30 min. Print
  • Nulupkite svogūnus ir supjaustykite žiedais.

  • Išpilkite aliejų į keptuvę, įdėkite supjaustytus svogūnus ir kepkite 10-15 minučių.

  • Įpilkite obuolių actą bei rudą cukrų ir kepkite dar 10 minučių.

  • Gausite švelnius bei skanius karamelizuotus svogūnus su neįprastu skoniu. Šį užkandį galima užšaldyti bei valgyti su įvairiomis kruopų košėmis.

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
SeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: