Karamelizuoti svogūnai – tai paprastas ir skanus užkandis tiems, kam nusibodo įprastos salotos. Karamelizuotus svogūnus galima valgyti su bet kokią kruopų košę.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Svogūnai 4 vnt.
- Saulėgražų aliejus ¼ stiklinės
- Obuolių actas 3 valg. š.
- Cukrus (rudasis) 2 valg. š.
Paruošimo būdas
- Nulupkite svogūnus ir supjaustykite žiedais.
- Išpilkite aliejų į keptuvę, įdėkite supjaustytus svogūnus ir kepkite 10-15 minučių.
- Įpilkite obuolių actą bei rudą cukrų ir kepkite dar 10 minučių.
- Gausite švelnius bei skanius karamelizuotus svogūnus su neįprastu skoniu. Šį užkandį galima užšaldyti bei valgyti su įvairiomis kruopų košėmis.