Ingredientai
Porcijos: –+
- Čiabata duona 6 vnt.
- Maskarponė sūris 200 g
- Braškės 18 vnt.
- Bazilikai 12 lapelių
- Citrinų sultys 1 arbat. š.
- Druska ½ arbat. š.
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 196 kcal
Baltymai: 3.6 g
Riebalai: 14.1 g
Angliavandeniai: 13.2 g
Gaminimas
-
Sumaišykite maskarponės sūrį su druska, pipirais ir citrinos sultimis.
-
Smulkiai supjaustykite braškes ir bazilikus.
-
Įkaitinkite keptuvę ir apkepkite čiabatos duoną iki auksinės spalvos.
-
Užtepkite ant duonos paruoštą maskarponės kremą, o ant viršaus sudėkite braškes bei bazilikus. Skanaus!