Kiaušiniai, miltai, susmulkintas kopūstas, šiek tiek imbiero ir sojos padažo – viską sumaišius kepami ploni, traškūs, azijietiški kopūstų blynai keptuvėje. Patiekite su pikantišku česnakiniu sojų padažu. Šis patiekalas puikiai tinka pietums ar net greitai vakarienei.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Baltagūžiai kopūstai ⅓ vnt.
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Kvietiniai miltai 4 valg. š.
- Imbierų šaknys (tarkuoti) 1 arbat. š.
- Svogūnai 1 vnt.
- Sojų padažas 1 valg. š.
- Saulėgrąžų aliejus kepimui
- Padažui
- Graikiškas jogurtas 2 valg. š.
- Sojų padažas 1 arbat. š.
- Česnakų milteliai 1 žiupsnelis
Paruošimo būdas
-
Smulkiai supjaustykite kopūstą ir svogūną.
-
Sumaišykite visus blynų ingredientus dubenyje – turi gautis ganėtinai tiršta tešla su daržovėmis.
-
Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje po kelias minutes iš abiejų pusių, kol apskrus.
-
Patiekite su pasiruoštu padažu. Skanaus!

