Aštrūs lietiniai su jautinos faršu

Skanūs bei aštrūs lietiniai su jautienos faršo įdaru. Puikiai tiks pietums arba vakarienei.





Paruošimo būdas
30 minSpausdinti
  • Iš miltų, kiaušinių, vandens ir žiupsnelio druskos užmaišykite skystą tešlą. Iš gautos tešlos iškepkite lietinius.
  • Supjaustykite papriką juostelėmis, o pomidorus – griežiniais.
  • Dabar paruoškite įdarą. Aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Pridėkite jautienos faršą, pagardinkite pipirais, pasūdykite ir dar šiek tiek pakepinkite.
  • Kitoje keptuvėje pakepinkite likusį supjaustytą svogūną, česnakus, tarkuotas morkas ir paprikas. Sudėkite mėsą, pomidorus, įpilkite pupeles su padažu, įberkite maltų juodųjų pipirų, aitriosios paprikos, tarkuoto parmezano ir dar pakaitinkite.
  • Ant kiekvieno lietinio padėkite po porą šaukštų įdaro ir sulankstykite juos kaip vokus.
  • Aštrūs lietiniai su jautinos faršu
    Suvyniokite lietinius į foliją, padėkite į kepimo skardą ir apie 10 minučių kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 2 assessment, average 5 from 5 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: