Buritos su jautienos faršu ir ryžiais

Paprastas buritos receptas kiekvienai dienai. Įdarą darysime iš jautienos faršo, ryžių, sūrio, pomidorų, žalumynų ir meksikietiškų prieskonių.

Ingredientai
Porcijos: +
Porcijoje

Kalorijos: 511 kcal

Baltymai: 26.00 g

Riebalai: 16.00 g

Angliavandeniai: 65.00 g

Gaminimas
35 min. Video receptas Print
  • Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnakus. Pomidorus supjaustykite nedideliais kubeliais. Sutarkuokite sūrį stambia tarka. Sukapokite kalendras ir Iceberg salotas. Nupilkite skystį iš konservuotų kukurūzų ir pupelių.

  • Išvirkite ryžius pagal instrukciją ant pakuotės ir leiskite šiek tiek atvėsti.

  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų ant didelės ugnies. Per porą minučių apkepkite pusę turimų svogūnų ir česnakų. Tada pridėkite jautienos faršą ir kepkite dar 10-20 minučių. Įdėkite svogūnų granules, džiovintus raudonėlius, druską, kmynus, papriką, pipirus bei kajeno paprikas. Įpilkite pomidorų pastos bei vandens mišinį ir palikite keptis dar 3 minutes. Leiskite šiek tiek atvėsti.

  • Išdėliokite ant kiekvienos tortilijos ryžius, faršą, salotas, kukurūzus, pupeles, pomidorus, svogūnus, sūrį ir kalendras. Susukite ir apkepkite keptuvėje po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės. Arba įvyniokite į foliją ir užkepkite orkaitėje 15-20 minučių, esant 180 laipsnių temperatūrai.

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: