Skanus ir labai paprastas agurkinis padažas su grietine ir česnakais. Šis agurkinis padažas yra labai universalus ir puikiai tinka prie mėsos arba žuvies patiekalų. O mūsų šeimoje jį mėgstame valgyti su keptomis bulvėmis.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Grietinė 100 g
- Agurkai 3 vnt.
- Druska ½ arbat. š.
- Malti juodieji pipirai ¼ arbat. š.
- Česnakai 2 skiltelės
- Petražolės 15 g
Porcijoje
Kalorijos: 89 kcal
Baltymai: 3.24 g
Riebalai: 5.2 g
Angliavandeniai: 7.4 g
Paruošimo būdas
- Išplaukite agurkus, nupjaukite jų galiukus ir sutarkuokite.
- Smulkiai sukapokite petražoles, o česnaką pertrinkite su česnakų spaudyklę.
- Agurkus, česnakus ir petražoles perkelkite į dubenį. Pridėkite grietinę, druską ir maltus juoduosius pipirus.
- Gerai viską išmaišykite. Agurkinis padažas paruoštas. Skanaus!