Pesto padažas su bazilikais ir lazdyno riešutais

Šį pesto padažo variantą galima tepti ant duonos, dėti į salotas, makaronus, sriubas ir troškinius, patiekti su mėsa, žuvimi ir jūros gėrybėmis. Jei padažą padengti plonu alyvuogių aliejaus sluoksniu, jį galima laikyti sandariame stiklainyje šaldytuve dvi savaites ar net ilgiau.

Ingredientai
Porcijos: +4
Porcijoje
Kalorijos: 437 kcal
Baltymai: 4.7 g
Riebalai: 44.4 g
Angliavandeniai: 6 g
Gaminimas
5 min.Print
  • Susmulkinkite bazilikų lapelius ir česnakus.
  • Pesto padažas su bazilikais ir lazdyno riešutais
    Susmulkinkite juos smulkintuve kartu su riešutais, alyvuogių aliejumi ir druska iki beveik vientisos masės.
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( Dar nėra įvertinimų )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: