Pesto padažas iš gražgarsčių

Klasikinis itališkas padažas įgauna naują skonį, jei į jį kartu su bazilikais įmaišyti gražgarstes. Šį pesto padažą galima tepti ant duonos arba gardinti juo sriubas, makaronus ir salotas.

Ingredientai
Porcijos: +4
Porcijoje
Kalorijos: 385 kcal
Baltymai: 3.25 g
Riebalai: 38.5 g
Angliavandeniai: 6.5 g
Gaminimas
10 min.Print
  • Stambiai supjaustykite gražgarstes ir bazilikus. Susmulkinkite česnaką gabalėliais.
  • Pritarkuokite 1 arbatinį šaukštelį citrinos žievelės. Iš citrinos minkštimo išspauskite 1 arbatinį šaukštelį sulčių.
  • Įdėkite visus ingredientus į smulkintuvą, pagardinkite druska bei pipirais ir įpilkite alyvuogių aliejų.
  • Pesto padažas iš gražgarsčių
    Sumalkite visus ingredientus, kad neliktų stambių dalelių.
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( Dar nėra įvertinimų )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: