Pesto padažas iš petražolių ir graikinių riešutų

Pakeičiame bazilikus iš tradicinio recepto petražolėmis, o kedro riešutus – graikiniais riešutais. Taip pesto padažas bus subtilesnis ir puikiai tiks prie žuvies patiekalų arba makaronų.

Ingredientai
Porcijos: +4
Porcijoje
Kalorijos: 492 kcal
Baltymai: 8.5 g
Riebalai: 50 g
Angliavandeniai: 3.6 g
Gaminimas
10 min.Print
  • Stambiai supjaustykite česnaką, riešutus ir petražoles. Parmezaną sutarkuokite smulkia tarka.
  • Įdėkite juos į smulkintuvą ir sumalkite iki vientisos masės.
  • Pesto padažas iš petražolių ir graikinių riešutų
    Įdėkite druską ir įpilkite alyvuogių aliejų. Trinkite dar 20-30 sekundžių.
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: