Špinatų pesto padažas

Nors klasikinis pesto padažas gaminamas su bazilikais ir kedro riešutais, špinatai ir graikiniai riešutai jam gaminti irgi tinka. Šį pesto padažo variantą galima dėti į makaronus, patiekti su žuvimi ir vištiena, dėti ant picų arba tiesiog užtepti ant duonos.

Ingredientai
Porcijos: +4
Porcijoje
Kalorijos: 424 kcal
Baltymai: 7.3 g
Riebalai: 43 g
Angliavandeniai: 2.4 g
Gaminimas
3 min.Print
  • Sudėkite visus ingredientus į smulkintuvą.
  • Špinatų pesto padažas
    Plakite, kol padažas taps beveik vientisas. Periodiškai sustokite ir nuvalykite jį nuo smulkintuvo sienų.
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( Dar nėra įvertinimų )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: