Sviesto produktai
Kalorijos ir maistinė vertė (100 g):
Šis receptas – vienas iš paprasčiausių būdų pagaminti midijas.
Beveik dvi dešimtys aminorūgščių, B ir C grupės vitaminai, kalcis, geležis, fosforas ir sočiosios riebalų rūgštys – būtent dėl šių naudingų savybių
Kiaušinienė “Carbonara” su kepta šonine ir kreminiu sūrio padažu.
Šakšuka – Artimųjų Rytų virtuvės kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis.
Tabule salotos (Tabbouleh) – vienas iš žinomiausių rytietiškos virtuvės patiekalų. Svarbu mokėti teisingai gaminti šias salotas. Ką daryti su žalumynais
Benedikto kiaušiniai yra vienas iš tų patiekalų, kurių gaminimas atrodo žymiai sudėtingesni, nei yra iš tikrųjų. Šiame recepte rasite porą patarimų, kurie
Balta žuvis – būtinas sveikos mitybos ingredientas. Joje gausu baltymų ir beveik nėra riebalų, o kartu su daržovėmis ji idealiai tinka pietums ar vakarienei.
Ryškios spalvos lėkštėje – būtent tai, ko reikia šaltą dieną. Lašišoje ir pistacijose gausu sveikų riebalų, o morkos yra puikus karotino ir ląstelienos šaltinis.
Labai paprastos bazinės salotos su vištiena, špinatais ir pomidorais, į kurias galite įdėti ir daugiau ingredientų pagal savo skonį.
Kas gali būti geriau nei skani pica pusryčiams? Ypač kai jai nereikia gaminti tešlos. Pagal šį receptą picą su špinatais ir kiaušiniu pagaminsite vos per 15 minučių.
Udon – tradiciniai japoniški makaronai iš kvietinių miltų, gaminami be kiaušinių. Pridėkite prie jų šiek tiek mėsos, daržovių, prieskonių ir padažų –