Omletas graikiškai

Jau dalinomės, kaip pagaminti turkišką omletą Menemen ir klasikinę žydišką šakšuką. O šiandien sužinosite, kaip gaminamas omletas graikiškai.

Ingredientai
Porcijos: +4
Porcijoje
Kalorijos: 397 kcal
Baltymai: 23.5 g
Riebalai: 28 g
Angliavandeniai: 7.5 g
Gaminimas
20 min.Print
  • Įkaitinkite alyvuogių aliejų keptuvėje. Suplakite kiaušinius su petražolėmis, pipirais ir druska.
  • Supjaustykite rausvąjį svogūną pusžiedžiais ir įdėkite į keptuvę su įkaitintu alyvuogių aliejumi. Kepkite apie keturias minutes – iki gražios auksinės spalvos.
  • Sudėkite į keptuvę per pusę perpjautus pomidorus ir alyvuoges ir kepkite 1-2 minutes, kol suminkštės.
  • Sumažinkite ugnį iki vidutinio. Įpilkite kiaušinių mišinį į keptuvę ir kepkite dvi minutes, nuolat maišydami. Tada pabarstykite fetos sūriu ir pašaukite keptuvę į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 5-6 minutėms, kol omletas įgaus gražią auksinę spalvą.
  • Omletas graikiškai - receptas
    Išimkite keptuvę iš orkaitės, supjaustykite graikišką omletą ir iš karto patiekite.
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: